Om oss


Vilka är vi?


Vi heter Lasse och Viktoria. Vi har i en stor del av vårt liv, nästan hela känns det som, jobbat med vår konst och hantverk, Vi andas och lever det vi gör. Vi jobbar från vår verkstad och ateljé Färgkicken i Avesta. Du kan hitta oss runt om i Skandinavien på dels historiska event, men också inom den alternativa världen. Man kan även se oss på andra evenemang som utställningar och musikevenemang som Urkult och Midgardsblot, och även Konstrunadan i Avesta. Titta gärna i vår kalender för att se var du kan träffa oss. Vi är breda (spretiga) i vår verksamhet. Och jag tror det syns att vi har roligt när vi jobbar.

Varför välja oss?


Ja, varför det? För att allt som kommer ifrån oss är unikt och något vi skapat med våra händer, sinne och själ. Vi jobbar  inom som vi kallar det "må bra" branschen. Det du hittar hos oss hoppas vi pratar med ditt inre. Kanske ditt färgglada jag. När vi startade vår verksamhet tillsammans under samma tak och kallade det färgkicken så sa vi att måhände behöver vi väggar. Men vi behöver inget tak. Vi jobbar tillsammans gränslöst och ofta nära tillsammans med dom som önskar något som till exempel en trumma, eller ett själsporträtt. Vi öppnar gärna en dialog med våra kundmänniskor därute och diskuterar helt förutsättningslöst. Så är det något du undrar om eller vill duskutera om, så kontakta oss här igenom eller våra kanaler på Instagram och Facebook så ska vi svara efter allra bästa förmåga. Välkomna.

Vår historia


Vi började jobba tillsammans för över 10 år sedan med att samarbeta inom våra olika hantverk, 2013 blev vi ett par och har tillsammans sedan dess jobbat med att bygga upp våra olika delar i vårt lilla hantverksföretag.


Vår Vision


Vår vision är och har alltid varit att tillsammans arbeta fram vackra och speciella saker med ett unikt uttryck som känns värdefullt för vår kundmänniska. Vår önskan och vision är att fortsätta göra detta, och glädjen vi känner i att skapa hoppas vi att du känner hos dig själv.

Vad gör vi

 

  • Målade och omålade trummor
  • Handgjorda smycken
  • Färgmagisla själsporträtt
  • Tryckta saker baserade på Viktorias konst
  • Sagorealistiska tavlor
  • Lysande Återbruk i kluriga lampor 
  • Färgmagiska budskapskortlekar
  • Trumsessioner, virtuellt, på cd och IRL