Själsporträtt

Färgmagiska själsporträtt

Här hittar du några exempel på mina FärgMagiska SjälsPorträtt med budskap.


En liten del av budskapet som följt med tavlorna står även här.Tavlornas Människor har naturligtvis blivit tillfrågade och gett sin tillåtelse.


Steget var inte så långt för mig att ta när jag bestämde mig för att börja med dessa då jag är övertygad om att jag målar alla mina tavlor till en speciell människa och att i dem gömmer sig både budskap och just det den människan behöver i form av färg, symboler och kraft.


Så här funkar det: När jag målar ett själsporträtt är det ett ”uppkopplat” måleri somgäller.  Jag behöver inte träffa tavlans människa innan. Jag målar det som kommer till mig och skriver ner orden jag hör. Både motiv och färgval har sin betydelse vilket framgår i budskapet man får med. 


Tavlan målas på canvas 40 x 40cm och kostar 1500 kr (+ evt frakt) med nedskrivet budskap.


Jag delar upp beställningar om 10 st till en grupp. När det är dags för den gruppens själsporträtt tar jag betalt av dessa 10 och målar dessa 10 lite huller om buller efter hur budskapen kommer till mig. Allt för att inte bli för styrd av att jag vet till vem jag målar. När jag gjort alla i den gruppen tar jag kontakt med väntande grupp och börjar med den. 

 

Välkommen med frågor eller beställning