Vad vi gör

Vad gör vi?


Vi jobbar från vår  verkstad och ateljè i Avesta, Södra Dalarna. Vi är lite spretiga i det vi gör , men har väldigt kul när vi jobbar. Här nedan kommer en liten redovisninga av det vi gör. Klicka gärna på bilderna fö att komma vidare till lite mer om varje del.

Viktorias Färgmagi. 


Här hittar du Viktorias Färgmagi. Viktoria jobbar med vad hon kallar SagoRealism. En helt egen genre. Hon baserar sin målning på saga, sägen och folklore. Ni kan hitta både konst i original och hennes konsttryck på sidorna här under. Även hennes budskapskortlekar baserade målnigarna hittar du.

Trumateljén


Här under hittar du  våra trummor och allt som hör därtill. Vi jobbar både med inköpta trummor i hög kvalite, där Viktoria  målar med pigmenterad tjära både för direktförsäljning och på beställning. Du hittar även Lasse byggda trummor som även dom kan målas. Det finns även tillbehör såsom väskor och trumpinnar. Ett avsnitt handlar också om trumningar av Lasse.

Våra smycken


Viktorias andra smycken som inte är knytt kan du hitta här. Det kan vara hjärtsmycken, symbolsmycken eller specialsmycken som exempel.

Lasses smycken går också att hitta här. Det kan vara smycken med återbrukstanken som elektronikdelar eller cykelkedjor. Eller smycken som inte är avsedda att vara just det. Som hästskosöm eller muttrar.

Lasse klurlampor.


Lysande återbruk. Eller återupplysning. Här kan du hitta lampor med whiskytema, motorcykeldelar. Gamla hårtorkar eller värmelement. Kameror, cykeldelar och pallbockar. Bara fantasin sätter gränsen. Och den ligger långt bort. Har du ett önsketema så hör av dig. 

Knytten


Världen av Knytt. Knyttet, dom bor där i Stora Skogen. Vid det gamla trädet. Under den stora stenen. Den baseras på en gammal sägen. Och sedan Viktoria har tagit den under sina vingar så har Knyttfamiljen växt. Det finn stora och små. Det finns Knyttiga djur och drakar. Knytt som hänger sig fast i en pendel. Och Varför inte knyttiga häxor. Så besök Knyttvärlden.